Resväskor | Homebaze

Resväskan – en säker investering

En resväska ska förutom att vara funktionell, klara av en tuff hantering, kännas trendig och helst av allt vara säker. Resväskor är ett köp man inte gör särskilt ofta så därför är det viktigt att veta vad man är ute efter så att det blir som man tänkt sig. Oavsett om du behöver en stor resväska för utlandsvistelsen eller en lite mindre resväska för weekendresan till släkten så har Homebaze resväskan som passar just dig. Här hittar du ett brett sortiment av resväskor, från varumärket Reisenthel . Välj bland flera modeller och färger i olika material i alla prisklasser.

Ett praktiskt val

En bra och praktisk resväska skall göra det enkelt att ta med sig de saker man behöver när man är på resande fot. Hur stort utrymme för packning man behöver är ofta ett avgörande för vilken som är den bästa resväskan för just dig. I många situationer behöver man fler än en väska och det är då bra att tänka ergonomiskt.

Borta bra men hemma bäst

Utlandsvistelser och weekends i all ära, men vad slår en mysig hemmakväll i soffan då och då? Underlätta och gör kroppen en tjänst vid fredagshandlingen och köp en rullande bag. Det kanske ger en pensionärsvarning, men vi lovar att när du väl testat en trolley kan du inte vara utan den. Den kommer att bli din bästa vän vid mathandlingen, vid strandhänget och när helt enkelt behöver mer packning än vad du kan bära.