Barnväskor | Homebaze

Väskan – en unik accessoar

En bra ryggsäck eller väska är en viktig del i både din och ditt barns vardag.  En väska är inte bara en accessoar för barnen utan en tillhörighet som fyller en funktion varje dag. Homebaze har barnväskor i flera olika modeller och utföranden från varumärket Reisenthel. Se till att hitta en praktisk och bra väska som ditt barn trivs med så kommer väskan att hänga med länge.

Älskar din ögonsten katter eller hundar? Varför inte överraska med en ryggsäck med just detta motiv inför skolstarten? En fin och färgglad väska är inte bara en snygg accessoar utan kan även särskilja ditt barn från andra i en stor folksamling, smart tycker vi!

Aktiviteter kräver en bra packning

Barn i alla åldrar utöver olika slags aktiviteter och många av dessa sker i anslutning till förskola eller dagis. Man behöver då en ordentlig väska som rymmer mycket och har bra med praktiska fack. Med en snygg och rolig väska att lägga barnens saker i så blir vardagen enklare, både för dig och för ditt barn!

En barnväska för både vardag och äventyr

Homebaze prioriterar praktiska och funktionella ryggsäckar och väskor för barn. De har barnvänliga remmar, integrerad sittdyna och dryckeshållare. Allt för en mysig utflykt eller ett storslaget äventyr.