Till Diskbänken | Homebaze

En diskstation

Liksom att det är frustrerande när köksredskapen inte fungerar så är det lika frustrerande när diskborsten är dålig eller när det rinner vatten från disken på diskbänken. Att underlätta vardagen och alla bestyr hemma med en bra diskstation kan rädda många konflikter och spara mycket tid.

Diskställ som inredningsdetalj

Att ha en bra diskbänks förvaring och ett diskställ är så mycket mer praktiskt än att tillexempel lägga disken på en blöt handduk. Det är snyggare och disken torkar mycket snabbare. Oavsett om du har en diskmaskin eller inte så är det alltid en stor del av disken som antingen inte får eller kan diskas i maskinen. Det gäller då att ha en bra diskbänks förvaring med både redskapsbehållare och diskställ.

Allt får inte diskas i diskmaskin

Vinglas är en sådan typ av produkt som oftast inte får eller skall tvättas i maskin. Använd ett snyggt diskställ från Joseph Joseph och du får skinande rena glas utan droppmärken. Något annat som inte skall diskas i diskmaskin är knivar. De blir snabbt slöa om man slarvar och slänger med dem i diskmaskinen. Använd istället en knivdiskborste som enkelt rengör dina knivar på ett bra sätt utan att förstöra dem.