Stek / Kok | Homebaze

En bättre upplevelse med bra redskap

Är du trött på att äggen fastnar i stekpannan eller att handtaget på kastrullen blir varmt? Att ha bra redskap i köket gör att hela upplevelsen blir roligare och maten blir godare. Det är just vid spisen och i ugnen som den stora magin i köket skapas. Att se en råvara något förvandlas från det ena till det andra är fantastiskt.

Ett plättjärn för hela familjen

Tänk dig att starta helgen med att överraska familjen med nystekta pannkakor eller plättar. Att steka just pannkakor är något som kan skapa frustration. Med våra stekpannor och plättjärn steker du pannkakor av bara farten utan att de fastnar i pannan. Ett bra recept, en utav våra stekpannor och du är hemma.

En investering för livet

Med Homebazes kokkärl, stekpannor och formar kommer du att laga mat med kvalité och alltid känna dig trygg med dina produkter. Vi erbjuder produkter från bland annat Joseph Joseph och Swiss Diamond. Högkvalitativa produkter i olika material som kommer att ta ditt kockeri till andra höjder. Tar du dessutom hand om dina kastruller och stekpannor på rätt sätt så kommer de att hålla i väldigt många år, om inte en hel livstid.