Salt & Pepparkvarnar | Homebaze

Krydda mera!

Vilka kryddor använder man mer än salt och peppar i ett kök? Förmodligen inga! Ge dina salt och pepparkvarnar en given plats framme på köksbänken eller på bordet hemma. Bra och stilrena kvarnar i köket underlättar inte bara i ditt matlagande utan hjälper till med både smak och utseende på maten.

Framkalla mer smaker

Tänk nästa gång när du går på restaurang om det finns ett öppet kök. Nästan alltid avslutar kocken med ett vrid på pepparkvarnen eller saltkvarnen. Nymalna kryddor smakar mer och dessutom behöver man inte använda sig av lika mycket kryddor. Självklart spelar kvalitén på kryddorna roll men det är i själva krossandet av kryddorna som magin träder fram.

Se ut som ett proffs

Att det ser proffsigt ut att ha fina salt och pepparkvarnar i köket kan vi vara överens om. Men glöm inte bort att ställa fram eller ha framme lite mindre salt och pepparkvarnar på bordet när det vankas gäster. En del människor tycker att det är lite jobbigt att fråga om salt och peppar när man är bortbjuden. Så gör gästerna en tjänst att alltid ha salt och pepparkvarnarna framme.

Homebaze erbjuder ett varierat utbud av exklusiva och snygga salt- och pepparkvarnar för just ditt kök. Kvarnarna finns i olika material där smaken får avgöra. Föredrar du att vila handlederna så finns det även kvarnar elektriska kvarnar som gör ett minst lika bra jobb. Tar du dessutom väl hand om och vårdar dina kryddkvarnar kan de utan problem hålla hela livet ut.