Muggar & Koppar | Homebaze

En kopp med eller utan öra?

De allra flesta har både hemma och på jobbet en specifik mugg eller kopp som är den absoluta favoriten. Och visst spelar det roll vad det är som koppen eller muggen ska fyllas med? Oavsett om du är en te eller kaffedrickare så krävs en mugg eller kopp för rätt ändamål. Föredrar du en kopp med öra eller utan? Ofta spelar tidpunkt och i vilket sammanhang in i bilden. Att avnjuta en kopp te i soffan på kvällskvisten kräver nästan en stor rymlig och mysig kopp som man kan omsluta med båda händerna. Medan en espresso avnjuts allra bäst i en mindre mugg som man snabbt kan hälla i sig i farten.

Din personlighet avspeglar sig i koppen

Vad skall man mer ta hänsyn till när man köper en kopp? Vi har alla olika preferenser så låt din personlighet styra val av kopp. Det vi kan enas om är att koppen skall vara skön att dricka ur, hålla värmen bra och stå stabilt på bordet. Gillar du att blanda olika muggar och koppar kanske du skall satsa på en kopp som är stabil att stapla. Så att många olika färger och former ryms i ditt skåp.

Låt muggen inspirera dig

Vi på Homebaze vill att du skall hitta din favoritmugg som inspirerar dig i vardagen. Låt fantasin flöda och hitta din variant och favoritdesign redan idag. Vi erbjuder flera olika modeller från varumärken som Bialetti, Tina, Duralex, Army och Bercato. Hos oss hittar du fina muggar och koppar för alla tillfällen och personligheter.