Kökstextilier | Homebaze

Inred med härliga kökstextilier

I många kök ser man smutsiga eller till och med trasiga kökstextilier som används dagligen. Kökstextilier är ofta något som ofta glöms bort eller inte prioriteras i ett kök. Vilket vi på Homebaze tycker är väldigt synd då det är minst lika nödvändigt som alla andra köksredskap. En snygg kökshandduk, grillvante och grytlapp skapar en fräsch och ren känsla i köket.  Det är dessutom en bra investering och en snygg inredningsdetalj att hänga fram vid ugnen.

Slipp fläckar med ett förkläde

Att smutsa ner sig eller att spilla på kläderna när man står vid spisen sker mer eller mindre dagligen i alla kök. Så varför inte unna dig ett snyggt förkläde som du kan ta på dig när det vankas middagsbjudning? Det är inte bra praktiskt utan ger ett professionellt intryck hos gästerna, vi lovar!

Ett knivfodral – perfekt present

På Homebaze hittar du de bästa presentartiklarna för den kökstokige. Ett förkläde i skinn eller ett stilrent knivfodral skulle göra vilken kock eller matglad person överlycklig. Vi erbjuder stilsäkra produkter från varumärken som till exempel Baway, Tie Apron och Scandinavian Home. Välj och vraka bland kökshanddukar, grytlappar och förkläden i olika former, färger och material. Alla produkter är av hög kvalité och god funktion.