Glas & porslin | Homebaze

Variera ditt porslin och glas efter ditt humör

Porslin och glas är inte bara något nödvändigt som man har hemma utan det säger också mycket om vem man är som person. Är man en färgglad person som gillar ha olika dricksglas, färger och former eller är man mer en rak person och vill ha allt i samma stil och form. Utforska och lär känna dig själv och din inredningsådra.
Glas och porslin använder man inte bara för att ha något att äta eller dricka ur. Utan man skapar eleganta dukningar för både mindre middagar och speciella festtillfällen – låt endast fantasin sätta stopp!

Skålar och tallrikar för varje tillfälle

Homebaze har det som man behöver för varje unikt tillfälle. Hitta tallrikarna till lunchen, muggarna för morgonkaffet eller förvaringsburkarna till skafferiet. Välj bland en mängd olika storlekar, material och färger och hitta det som passar dig allra bäst. Här hittar du köksdetaljer till köket från bland annat varumärken som Duralex och Mason och Cash.

 

Ett genomtänkt val leder till ett bättre köp

När man ska köpa redskap till köket är det viktigt att tänka på vilket användningsområde det skall användas för, vem som skall använda det och vilken typ av estetik det skall ha. Om man är ute efter en ny ugnsform är det viktigt att tänka på att man inte kan ställa in saker i ugnen hur som helst. Man måste ha rätt form som tål ugnen höga temperaturer, helst ska det göras med stil också.