Avfallshantering - Trendiga avfallsbehållare | Homebaze

Sortera mera!

Vill du hjälpa till och förbättra miljön? Då är det bara att börja separera ditt avfall!

Som privatperson och som företag är det trevligt att ha en trivsam och organiserad avfallshantering. Att bli bra på att källsortera är inte särskilt svårt, snarare tvärtom. Allt handlar om att ha rätt förvaring och papperskorgar att förvara sitt avfall i.

Sortera ditt skräp och matavfall i Joseph Josephs stilrena och trendiga avfallsbehållare och vi lovar att det blir roligare att slänga dina avfallspåsar.

Snygga produkter för avfallshantering

På Homebaze finns allt man behöver för att sortera skräpet innan man tar med det till återvinningen. Joseph Joseph har verkligen tänkt till, dessa eleganta behållare har olika fack för ditt matavfall; ett fack för återvinning och ett allmänt fack så att man enkelt kan sortera soporna med endast en enhet. Man kan dessutom enkelt förflytta behållaren då den står på hjul.

Ett annat plus med dessa fantastiska behållare är att det finns inbyggda luftfilter. Tänk vad skönt att slippa oangenäma dofter i hemmet och dessutom undvika att kasta en halvfull avfallspåse på grund av att den doftar illa. Win win för plånboken och för miljön.