Mattor - Köp din nästa matta online eller i butik | Homebaze

Köp mattor online

Mattor ger stil och harmoni till ditt vardagsrum, din matplats eller var som helst i hemmet. De bidrar med mjukhet och värme samt hjälper till att avgränsa en grupp av olika slags möbler som soffor, bord och fåtöljer. När du ska välja en matta kan du välja mellan olika stilar, material, färger och former. Här hittar du våra favoriter från varumärket Day Home.

Välj en matta som passar både inredningen och att bo med

Du kan välja och vraka bland olika strukturer och mönster när du är inne på att köpa en ny matta. Men alla val kan också leda till huvudbry: hur ska du tänka när du väljer matta till ditt vardagsrum eller en hallmatta till hallen? Med fördel kan det vara bra att tänka på vilket behov en matta ska fylla. Du kanske har barn och djur som kommer att älska till exempel en ryamatta i vardagsrummet, vilken kan innebära mer jobb för dig. Välj då en matta som är mer lättskött. Lättskötta mattor passar utmärkt i köket under matbord eller vid diskbänk. Där har mattorna dessutom en skyddande roll. Oavsett hur och var du vill ha din matta är det en investering i hemmet.

Våra designermattor håller hög kvalitet och ger en designtouch till ditt hem. I vårt sortiment hittar du mattor för olika rum och behov.