Dekoration - Köp dekorationer online eller i butik | Homebaze

Dekorera hemmet

När du dekorerar och lägger lite extra finess på din dekoration sätter du också pricken över det berömda i:et i din inredning. Ibland kan det faktiskt vara en enkel, men trendig, detalj i dekorationen som lyfter ett helt rum. I vårt sortiment hittar du piff att dekorera med så som: askar, vaser, figurer, skålar, krukor och posters från designers som Day Home eller Bercato.

Tid att dekorera eller dekoration efter årstid

Smaken är som baken, som det brukar heta. Men en sak som är säker är att inredningsdetaljer är en liten sak att byta ut så att du på ett enkelt och ekonomiskt sätt kan byta inredningsstil: från en designertouch till en annan. Du anpassar helt sonika dekorationen helt utifrån din egen smak eller genom att följa trender.

 

Att följa trender behöver nödvändigtvis inte betyda att du byter ut din dekoration efter varje ny färg som är högsta modet – just då. Vårens färger eller julens trender när det kommer till dekoration kan nämligen variera stort. Att kika efter hållbara och tidlösa designerklassiker när det kommer till dekorationen är ett hett tips när du inreder. Låt basen vara tidlös och sätt piffet efter årstid eller trender. Till midsommar åker glasvasen fram med härligt blomster som pryder bordet, till vintern kanske större fokus ligger på att öka myset med ljuslyktor och posters.