Fat, skålar & brickor

Att äta med ögonen

Att man äter med ögonen är inte bara något man säger. Självklart är smaken på maten prio ett men ur ett estetiskt perspektiv är uppläggningen minst lika viktig. Att lägga upp maten snyggt på ett fint uppläggningsfat eller att servera drycken ur en tjusig karaff skapar en helt annan känsla och en förväntan inför måltiden.

En karaff skapar stämning

Eftersom det dukade bordet är en samlingsplats där man samlas både familj och vänner är det viktigt att skapa en härlig stämning och atmosfär. Här samlas vi både vid den enkla vardagsmiddagen men också vid högtider och fest. Karaffer är ofta en sådan sak som glöms eller prioriteras bort i hemmen. Karaffer lyfter inte bara smaken på ett vin utan skapar även en lyxig känsla vid serveringen. Den gör sig vacker på bordet och kan användas till alla möjliga tänkbara drycker.

Stilren dukning

I Homebaze utbud hittar du karaffer och uppläggningsfat till både vardag och fest. Vi har skålarna och faten för frukt, bakverken och för ost och kex-kvällen.
Håller du inte med om att det är underbart att komma till ett tjusigt uppdukat bord med en vacker dukning och snyggt porslin. Vi på Homebaze älskar det lilla extra för ögonen och erbjuder därför stilrena skålar och uppläggningsfat som kommer ifrån kända varumärken som bland annat Zack.