Badrumsdetaljer till handfatet - Brett sortiment online | Homebaze

Badrumsdetaljer

Ställ en designertvålpump på handfatet. Det sätter nämligen en designtouch på din badrumsinredning – med små och enkla medel. Eftersom utrymmet är begränsat så gäller det att välja badrumsinredning med omsorg – om du vill uppnå det stilrena, medvetna och lite strama, men ändå ombonade, skandinaviska hemmet. Här hittar du badrumsdetaljer till handfatet från bland annat Zack.

Organisera ditt handfat med designertouch

På handfatet rymmer det sällan mer än det nödvändigaste: en tvålpump, en mugg, ett tvålfat och kanske någon inredningsdetalj som piff. Eftersom utrymmet är begränsat krävs det därför inte någon större ansträngning av dig för att få en fin känsla när du gör dina vardagsbestyr eller dagliga hudvårdsrutin. På handfatet eller i badrumsskåpet skapar du ordning och reda bland hygienartiklarna med snygga och trendiga tandborsthållare och tvålfat.

Skapa fria ytor på handfatet: använd badrumsväggen

I vårt sortiment på Homebaze hittar du även snygga, funktionella designerhanddukshängare. Se till att varje handduk får en fin handdukskrok som ger den där lilla extra touchen till badrumsinredningen. Har du inte plats på handfatet för tvålpumpar och nödvändiga produkter så hittar du tvålpumpar som du enkelt monterar på väggen. Perfekt för den som vill ha rena ytor med plats för annat. I vårt sortiment hittar allt från självhäftande handduksknoppar och hängare till tvålpumpar som underlättar i din vardag.