Inredningsprodukter till duschen | Homebaze

Inredning till duschen

Mycket ska rymmas på duschhyllan i duschen och det gäller att hålla ordning på schampoflaskor, balsam, tvålar, peelingprodukter eller olika duschprodukter – en drös produkter som ofta resulterar i ett smärre kaos på badrumshyllan. Duschprodukter och inredning till duschen är kanske inte något du lägger så mycket tid vid att tänka på. Men visst är det roligt att ha plats på duschhyllan eller duschkorgen för alla exklusiva och härliga duschprodukter som är så frestande att klicka hem?

Ordning-och-reda-prylar till duschen

Att hålla ordning i din dusch kan vara mer krävande än vad det egentligen behöver vara. Är ni fler i familjen är det dessutom svårare för exempelvis barnen att skilja på deras och ditt. Vilket ibland, om du har otur, kan leda till att en och annan dyr älsklingsprodukt går åt alldeles för snabbt. Genom att välja olika duschhyllor eller duschkorgar kan du lätt sortera vad som ska vara var. Du kan även anpassa duschkorgarna och badrumshyllorna på olika höjder så att alla, stora som små, har sina duschprodukter eller badleksaker tillgängliga. Något annat som kan vara bra att ha lättillgängligt är en kroklist att hänga dina handdukar på, eller en handdukshållare så att du lätt kan svepa in dig i en härlig frottéhandduk eller morgonrock efter duschen.

Här hittar du badrums-och duschhyllor för alla olika badrum, stora som små. Har du en mindre dusch hittar du olika sorters duschkorgar att förvara dina duschprodukter i. Ja, här hittar du allt som gör det lite enklare att hålla ordning på duschutrymmet: duschkorgar, handdukshållare, kroklister samt duschskrapor eller golvskrapor från bland annat varumärket Zack.